19 Şubat 2010 Cuma

LÖSEV’e Destek Olalım



Bugün sağlıklı yaşamımızı yarın ne ile karşılaşacağını kim bilebiliyor aranızda ? Ya da kim garanti edebiliyor her zaman mutlu huzurlu sağlıklı olabileceğini ? Hayat çok kısa arkadaşlar ve bu kısa yolda bazı kardeşlerimiz hastalanabiliyor.Bu yollarında onların yanlarında olmak bizim boynumuzun borcu . . .

Bu hususta Lösemili kardeşlerimizin annelerinin hazırladığı ürünleri satın almak için ISPANAK Adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bunun yanında direk bağış yapmak için Bu linki kullanabilirsiniz.

İlla nakit değil ceptelefonunuz ile de bağış yapabilirsiniz.Unutmayalım bu yarınlar hepimizin . . .

Mynet Kavun

Mynet yeni bir yapıma daha imza attı.
Kendi üyelerine büyük bir şarkı arşivi sunmakta üyeleri kendilerine ait plasylistler oluşturabilmektedirler.Güzel bir yapım olmuş fakat şarkılar içinde ilahi olmaması biraz kafa karıştırıcı olmuş neyse hayırlısı diyelim :)

Alişan Askere gidiyor


Alişan Askere gidiyor


Tanıdığım belkide bu show camiasında en harbi delikanlı adamlardan bir tanesi Alişandır ve o da şimdi vatani görevini yapmak üzere askere gidiyor.Hayırlısı olsun

17 Şubat 2010 Çarşamba

en ucuz poşet fiyatları

Merhaba arkdaşlar,Fabrika olarak en ucuz poşet imalatımız ile siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi bir hedef olarak kendimize görüyoruz.Bu hususta sürekli gelişen müşteri pörtföyümüz ile işimizi ne denli iyi yaptığımızı tüm çalışanlarımış anlamaktadır.2010 itibari ile işlerimizi 2 kat daha arttırdık bu hususta da mevcut poşet fiyatları konusunda siz müşterilerimize daha fazla indirim yapma durumu ortaya çıktı.Üstteki bannerdan bizlere ulaşabilirsiniz.

lig tv maç özetleri

lig tv maç özetlerini yakında sitemizde izleyebileceksiniz.Lig tv izle konusunda googlede biraz geride olsak ta bu hususta çalışmalarımız devam ediyor.Sopcast izle gibi konuları hallettiğimizi varsayıyorum.Fakat bu tür birkaç kelimede ekmek yok kasan arkadaşlar kelimelerini ona göre seçerlerse daha fazla yarar sağlayacaklardır.

Elektroskop

Elektroskop ; Bir cismin yüklü olup olmadığını anlamamıza yarayan gereçtir.

Elektriklenme Yöntemleri

Elektriklenme Yöntemleri 3 ana başlıkta incelenir bunlar ;

1- Etki ile elektriklenme

2- Dokunma ile elektriklenme

3- Sürtünme ile elektriklenme

Konularıdır.

14 Şubat 2010 Pazar

Sayaç Değiştirdik

Eski kullandığımız sayaç servisinin sunucularından kaynaklanan ve bitmek bilmeyen sitede ağırlığa sebep olan sorunları nedeni ile onlinewebstats ' a geçmiş bulunmaktayız.Hayırlı olsun.

7 Şubat 2010 Pazar

Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması

Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması

başladı arkadaşlar.Bu yarışmayı İbrahim kardeşimin sitesi olan Zaytoz.com Webmaster Platformu için yapmaktalar.Kendileri Adsell'in de kurucularıdır.Umarım Zaytoz.com - Çakma Örümcek Webmaster Forumu 2011 Seo Yarışması kendilerine uğur getirirde istedikleri alana en kısa sürede gelirler.Tüm yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.

1 Şubat 2010 Pazartesi

Çölyak Hastlalığı

Çok sinsi bir hastalıktır.Hastalığın tam tespiti biraz zor yapılmaktadır.Tahıl tüketimine bağlı olarak ince bağırsak hastalığı olarakta bilinir.