30 Aralık 2009 Çarşamba

Baskılı Poşet

Baskılı poşet her üretimcinin yapacağı bir uygulama değildir fakat firmamız Baskılı Poşet konusunda ciddi anlamda iyi yol katetmiştir.Fiyatlarımız ve soracağınız ekstra sorular için sağ kısımda yer alan iletişim telefonlarımızı kullanabilirsiniz.

28 Aralık 2009 Pazartesi

Kader Oyunu

Masalar kurulmuş , yengelerimiz arkada sohbet ediyor.Kardeşlerim kafaları duman bir yiğido da patlatmış en derinden Sabahlar olmasın :)

25 Aralık 2009 Cuma

htaccess ile google botunu engelleme

Metataglar ile google botunun engellenebileceğini görmüştük şimdi sizlere htaccess kodu ile google botunun engellenilmesini göstereceğim.

Header set X-Robots-Tag "noindex, nofollow"
kodlarını htaccessimize ekliyoruz.

SSh ile Backup alma

Linux üzerinde ssh ile backup almak için
scp -r -P 1234 user@192.168.0.1/~/git/* /g/git
komutunu kullanmaktayız.

Linuxta hdd hızını görmek

Linux işletim sisteminde hdd yani hard disk hızını görmek çok basit.Komut kısmında
hdparm -t /dev/sda
yazıyoruz ve karşımıza çıkıyor.

Derbi maçlarını izle

Derbi maçlarını izle adınsa sol tarafa bir reklam aldık.Flycell ortaklığı ile bir arkadaşın ricası ile eklediğim reklamdan bir ekonomik olarak dönüş beklemiyorum googlenin bu tür reklamlara bakış açısını tespit etmeye çalışıyorum.Gerek seo yapısı,gerek de site içi optimize bakımından incelenecek o kadar çok husus var ki bir yerden başlamak gerektiği kanısındayım.

Murat Boz - Sallana Sallana

Murat Boz - Sallana Sallana bu aralar sürekli dinlediğim bir şarkı.Ciddi anlamda hoşuma gitti siz seo sever kardeşlerim ile paylaşmak istedim.

19 Aralık 2009 Cumartesi

Yeni Yıl Anlamlı Telefon Mesajları

2010 Yılına girerken sevdiklerinize mesaj çekmek isteyebilirsiniz.Bu durumda bu site size bu konuda hiçbir şekilde yardımcı olmayacaktır :)

2010 Msn Nickleri

2010 Msn Nickleri denince akla ilk gelen sitelerden biri olmak isterdik.Fakat bu kısımda site olarak birşey yapmadık sadece ve kısa bir yazı ile bu durumu belirtmek istedim.

18 Aralık 2009 Cuma

Hışır poşette ilerleme

Sitemiz biliyorsunuz hışır poşet alanında öncü bir sitedir.Bu konuda kendini kanıtlamıştır.Müşteri portfeyimiz gitgide artıyor ve kaliteli işlerimizi tebrik eden insanların çoğalmasını görmek beni cidden sevindiriyor.

zorlu bir hafta daha geçti

Zorlu bir hafta daha geçti arkadaşlar, zaman öyle çabuk akıyor ki anlamak cidden imkansız.Şimdi sizlere Emrah-Götür beni gittiğin yere şarkısını dinlerken güncellediğim bloguma uzun zamandır uğramamıştım.Bugün bir güncelleyelim dedim hali hazır google seviyor bu aralar bizi bozulmasın sonra aramız.

12 Aralık 2009 Cumartesi

kapalı çarşı müziği - üflediler söndüm - olgun şimşek kapalı çarşı

Olgun Şimşek kardeşim kapalı çarşı adlı bir dizinin bölümünde üflediler söndüm adlı bir türküyü öyle bir söyledi ki aldı götürdü bizleri başka diyarlara.

Üflediler Söndüm
Karanlıkta Gördüm
Hiç Bilmezdim Amma
Derindeymiş Pek Derdim

Bak İçime GÖR BENİ
Tut Elimden YAK BENİ
İSTEMEZSEN BU AŞKI
OTUR BAŞTAN YAZ BENİ

Aklım Nasıl Şaşkın
Sevdam Deli Taşkın
Sen Görmezsin Amma
NARINDAYIM Ben AŞKIN

Bak İçime GÖR BENİ
Tut Elimden YAK BENİ
İSTEMEZSEN BU AŞKI
OTUR BAŞTAN YAZ BENİ

üflediler söndüm video izle

9 Aralık 2009 Çarşamba

zor günler

Bu aralar biraz zor günler geçiriyorum arkadaşlar.İşlerimiz şükür yoğun ne kendime ne arkadaşlarıma vakit ayırabiliyorum ara ara boş kaldıkça blogumda karalıyorum sizlere ara ara.Buradayım ölmedim unutmayın beni :)

yandı canımız

Pkk itleri durmak bilmiyor arkadaşlar.Tokatta canımız canlarımız yandı yanıyor hala.Bir

kürt açılımı

dır gelip gidiyor devletimde.

Anlamak imkansız varmı dır ki böyle bir açılıma ?
Biz zaten uzun zamandır beraberiz kürt kardeşlerimiz ile nedendir şimdi bu esktra ayrıcalık pardon yanlış anlatıyorum ben bu bir kürt açılımı değil bu bir

PKK Açlımı

olacak.Görünen köy klavuz istemiyor olanlar ortada Ölen şehitlerimizin mekanları cennet ola, Allah geride kalanlarına sabır versin.

5 Aralık 2009 Cumartesi

Diyot Nedir ?

Diyot Nedir ?

P-n Jonksiyonuna diyot denir.Anot kısmı pozitif,katot kısmı negatiftir.Anatuna güç sağlayıcının +'sı katot kısmına da -'si gelirse diyot iletişime geçer.

Risk Grubu

Artık internet sitelerinin büyük bir kısmı adult içeriğe hitap etmekte bu yüzden özellikle çocuklarımız pc başında iken hangi tür siteleri tercih ediyorlar ? Ne tür arkadaşları var bunlara özellikle dikkat etmemiz gerekir.

3 Aralık 2009 Perşembe

Googlede üst sıralara çıkmak

Googlede üst sıralara çıkmak

zor olsa gerek.Fakat işin erbapları kendilerini bu hususta yetiştirmiş iseler pekde zorlanmayacaklardır.

Önemli olan hedefinizi ve karşınızdaki siteleri iyi tartmak ve oyunu kuralına göre oynamaktır.Legal veya illegal bu durum karşısında durmak önemli bir o kadar da getirisi iyi olmakta olan bir işleyişin devamlılığının sağlanmasıdır.Saçmalamaya başlamadan bu blogda sizlere bu tip hususlarda önemli veriler paylaşacağım.Beni takip edin :)

Kaçamak Videolar

Bazen sizlerde sıkılabilir,içinizdeki kötü çocuğun dürtülerine yenik düşebilirsiniz.Bu hususta karşınıza birol kardeşimin adult izle sitesi çıkacaktır.Ciddi bir yatırım yaptı kendisi bu hususta ve gerek sunucu gerekte tasarım konusunda siteyi beğendim.İçerik beni pek ilgilendirmez ben işlevine bakarım diyenler için biçilmiş kaftan bir site.

1 Aralık 2009 Salı

Nena Ticaret

u4m3t kardeşimin yeni bir projesi daha bitmiş durumda Nena Ticaret adlı web sitesi. Gerek tasarım gerek kodlama olarak cidden hoşuma giden bir yapı oldu.Site sahipleri dış ticaret ile ilgilenmekte sanıyorum.Bunun haricinde emlak işleri de yapmaktalar.